joi, 8 decembrie 2016

Pregateste-ti masina pentru ger !

Iarna cu Vrum Auto



   A venit frigul! Masinile ca si noi simt asta din plin, mai ales bateriile vechi, care pica pe capete din cauza temperaturii scazute. Sulfateaza si gata...te trezesti cu masina "moarta". Ca si cum un necaz nu vine niciodata singur, cand pica, te lasa in mjlocul intersectiei sau nu porneste cand te grabesti mai tare.
   Aici la Vrum Auto, suntem pragmatici, profesionisti si mai ales pasionati de masini si vom veni cu cea mai buna solutie pentru tine.
   Suntem singurii pe piata? Nu! Bineinteles ca nu...dar cu siguranta suntem "aia" cu care vei lega si o prietenie, speram noi frumoasa si de lunga durata.
   Mergem pe ideea " calitate nu cantitate ", adica preferam sa oferim ceva de calitate clientilor, bineinteles bazat pe bugetul fiecaruia. Ne dorim ca toata lumea care ne trece pragul/site-ul/blog-ul sa revina cu placere pentru ca avem preturi bune, servicii ireprosabile, suntem pragmatici, seriosi, punctuali si bineinteles oameni.

         Sa revenim...cum iti pregatesti masina pentru ger?
      
   Vii la Vrum Auto in Bulevardul George Cosbuc Nr. 67 Sector 5 Bucuresti si iti verifici GRATUIT bateria si implicit masina ( daca incarca sau nu ). In funtcie de asta stii ce este de facut mai departe, cumperi sau nu o baterie noua care sa te treaca iarna asta si urmatoarele cateva ierni.
   Te putem ajuta sa iei decizia cu usurinta ghidandu-te catre cea mai buna alegere pentru masina si pentru buzunarul tau.
   Pe langa asta ne uitam si la antigel sa vedem cum stai, daca mai trebuie Vrum Auto are de toate pentru toti, doar nu vrei sa iti inghete motorul.
   Nu ai cauciucuri de iarna? Hai sa nu lasam zapada sa ne ia prin surprindere. Doar nu suntem primarie. Echipeaza-ti masina cu cauciucuri de iarna.

   Hai la Vrum Auto! Te asteptam cu mare drag. Exista Mos Craciun si pentru masina ta !


    
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu